Ελ

En

Γαστρονομικές εκδηλώσεις 2022 στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Τις πόρτες της ανοίγει για 8η συνεχή χρονιά η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στο MEC Παιανίας.

Όπως κάθε χρονιά η διοργάνωση της Έκθεσης έχει οργανώσει πλήθος εκδηλώσεων και παράλληλων δράσεων.

Μεταξύ άλλων, τα γαστρονομικά δρώμενα της πολυαγαπημένης ενότητας “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” θα πρωταγωνιστήσουν στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν 10 γαστρονομικά events από τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Κρήτης, Αττικής, Νοτίου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, σε μια ειδική τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων AFFA 2022 στα προϊόντα εκείνα που ξεχώρισαν για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, την καινοτομία και τη συσκευασία τους, ενώ ο chef Κωνσταντίνος Μπουγιούρης θα δημιουργήσει μοναδικές συναταγές με τα προϊόντων που ξεχώρισαν στα AFFA 2021. 

Τέλος, ο chef Κωνσταντίνος Μπουγιούρης συντονιστής του “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” με την συμβολή καταξιωμένων chef μας καλωσορίζει στα εγκαίνια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 18.00 στο stage του “Μαγειρεύουμε Ελλάδα”.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition στο https://expotrof.gr/ekdilwseis-gastronomias/

Προηγούμενο Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτη Λουζιώτη | Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, 11:00πμ

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας