Ελ

En

Διαδικτυακό Επιχειρηματικό Φόρουμ Ουκρανίας-Ελλάδας στις 12.7.21 και ώρα 15:00

 Διαδικτυακό Επιχειρηματικό Φόρουμ

Ουκρανίας – Ελλάδας
στις 12 Ιουλίου 2021 και ώρα 15:00

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ουκρανίας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στο Επιχειρηματικό Φόρουμ με τίτλο: «UkraineandGreece: discovernewopportunities», τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και ώρα 15.00, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom, στην αγγλική γλώσσα.

Στόχος της διοργάνωσης, το πρόγραμμα της οποίας θα βρείτε εδώ, είναι η παρουσίαση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και των επενδυτικών ευκαιριών στις δύο χώρες, καθώς και των προοπτικών περαιτέρω ανάπτυξης της οικονομικής μας συνεργασίας,

Οι ειδικότεροι επιχειρηματικοί τομείς που θα παρουσιαστούν είναι η γεωργία, η ενέργεια, ο τουρισμός και οι υποδομές, με έμφαση στις θαλάσσιες μεταφορές, η οργάνωση σύγχρονων αστικών μεταφορών καθώς και η παραγωγή και το εμπόριο χάλυβα.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να μετάσχετε στις εργασίες του Φόρουμ, παρακαλείστε να συμπληρώσετε, στα αγγλικά, τη σχετική δήλωση συμμετοχήςμετά την υποβολή της οποίας θα λάβετε το σύνδεσμο παρακολούθησης. Επίσης, εάν επιθυμείτε να έχετε δυνατότητα επικοινωνίας με συμμετέχοντες Ουκρανούς ομολόγους σας, στο περιθώριο της διοργάνωσης, μπορείτε να συμπληρώσετε τα επιπλέον πεδία στη δήλωση.

Τέλος, για καλύτερη ενημέρωσή σας, παραθέτουμε αναλυτικές πληροφορίεςπου μας έστειλε ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΟΕΥ στο Κίεβο, κ. Ι. Δερμεντζόγλου, σχετικά με την ελληνική επιχειρηματική παρουσία στην Ουκρανία, το εξαγωγικό εμπόριό της και τα ελληνικά προϊόντα που έχουν προοπτικές στην επιτόπια αγορά.

Σημειώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα που θα καταχωρίσουν οι ενδιαφερόμενοι κατά την υποβολή της φόρμας συμμετοχής θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στα πλαίσια της παρούσας εκδήλωσης, ενώ τα στοιχεία των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για επικοινωνία με τις ουκρανικές επιχειρήσεις θα σταλούν στο ουκρανικό αλλοδαπό Επιμελητήριο, για τις περαιτέρω ενέργειες.

 

Πληροφορίες:

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων EBEΘ
τηλ. 2310370132
Άννα Μπένη  beni@ebeth.grΑνδρομάχη Γεωργίου georgiou@ebeth.gr

 

Προηγούμενο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου / Ωράριο καταστημάτων_ Ιούλιος και Αύγουστος 2021

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας