Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, οργανώνει τη Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010, εκπαιδευτικό σεμινάριο με Θέμα:
΄΄ Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα – Μεσογειακή Διατροφή.
Εισηγητής: κος Παναγιώτης Αλεξόπουλος , Γενικός Γραμματέας Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος ( chef club)
Που Απευθύνεται το σεμινάριο:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε : Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Εστίασης (Εστιατόρια, Ταβέρνες, Ψητοπωλεία, Πιτσαρίες κλπ) και είναι Μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας
Σκοπός του Σεμιναρίου:
Η προώθηση – προβολή της Ελληνικής Κουζίνας, ως Βάση της Μεσογειακής Διατροφής
Συνοπτικό πρόγραμμα:
- Ø Γενική Εισαγωγή
- Ø Η αναγκαιότητα της διατροφής και η αξία της
- Ø Ιστορία της Ελληνικής Γαστρονομίας
- Ø Μεσογειακή Διατροφή
- Ø Πυραμίδα Μεσογειακής Διατροφής
- Ø Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα (Νέες Τάσεις)
- Ø Ελληνικά Παραδοσιακά Προιόντα (Μέλι – Ελαιόλαδο – Κρασί) και η αξία τους στη διατροφή μας
- Ø Η υγιεινή Διάσταση της Ελληνικής Κουζίνας
- Ø Διεθνής Αναγνώριση της Μεσογειακής Διατροφής
- Ø Ενημέρωση & Παρουσίαση Συστήματος HACCP
Το κόστος του Σεμιναρίου θα καλυφθεί εξολοκλήρου από το Επιμελητήριο Κορινθίας , η διάρκειά του θα είναι 6 ώρες, και η διεξαγωγή του θα πραγματοποιηθεί στο Blue Pearl Hotel , Λέχαιο Κορινθίας για να υπάρχει δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής.
Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες (οι ίδιοι ή οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις τους) θα πρέπει να υποβάλουν έως Παρασκευή 29/1/2010 στο Επιμελητήριο (θα ληφθεί υπόψη η σειρά υποβολής ) σχετική αίτηση (ακολουθεί συνημμένα)
Πληροφορίες: 2741024464 Μαριάτζελα Πανούση
Ο Πρόεδρος
Βασίλης Νανόπουλος
Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Σχετικά Αρχεία: