Ελ

En

Σεμινάριο: Μάθε πώς να Εξάγεις Πρακτικά – Έναρξη: 24 Ιαν. 22

Περιγραφή Σεμιναρίου

Beyond Exports – Executive Diploma

 
 

Το πρώτο Εξειδικευμένο και Πιστοποιημένο Executive Diploma στις Εξαγωγές και το Διεθνές Εμπόριο που διεξάγεται από το IST College,​ υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Σκοπός της εκπαιδευτικής ομάδας, η οποία απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη στον κλάδο των εξαγωγών, είναι να προσφέρουν στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις για να προχωρήσουν στην επιτυχημένη εξαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών τους. Το προγράμμα “Beyond Exports” αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο για τον σύγχρονο παραγωγό, έμπορο, επιχειρηματία ή στέλεχος που θέλει να απευθυνθεί στις αγορές του εξωτερικού, παρέχοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του.
Μέσα από πρακτική προσέγγιση, εκπαίδευση σε όρους αγοράς, αναφορές σε πραγματικές περιπτώσεις και βέλτιστες πρακτικές, εισηγητές και συμμετέχοντες θα μπορέσουν να αναλύσουν ένα προς ένα τα βήματα που απαιτούνται έτσι ώστε η μέση επιχείρηση να ανοίξει το δρόμο για τις διεθνείς αγορές, χτίζοντας μια πραγματική κουλτούρα εξωστρέφειας και προσφέροντας προστιθέμενη αξία τόσο στην ίδια την επιχείρηση όσο και στην Ελληνική Οικονομία. 

Σε ποιούς απευθύνεται;

  • Φοιτητές και Αποφοίτους Οικονομικών Σχολών

  • Start-uppers

  • Ελεύθερους επαγγελματίες

  • Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 

  • Παραγωγούς και μέλη αγροτικών συνεταιρισμών

  • Στελέχη εταιρειών

Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν όχι μόνο να βελτιώσουν το προσωπικό και επαγγελματικό τους προφίλ αλλά κυρίως να τοποθετήσουν τις ιδέες τους ή/και τις δραστηριότητες των επιχειρήσεών τους σε ένα διεθνές περιβάλλον αγορών, μέσα από ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που βασίζεται στην εξωστρέφεια και δίνει νέες προοπτικές για βιώσιμη ανάπτυξη και κερδοφορία στις επιχειρήσεις τους.

Τρόποι Παρακολούθησης:

“Φυσική Παρουσία”:​​

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17:30μμ με 21:15μμ 

Κάθε Σάββατο 11:00πμ με 14:45μμ

Περισσότερες πληροφορίες για την παρακολούθηση με Φυσική Παρουσία εδώ

“E-Learning”:

Τα μαθήματα των τμημάτων βιντεοσκοπούνται σε HD για τους συμμετέχοντες που έχουν επιλέξει την παρακολούθηση μέσω E-Learning αλλά και για τους εγγεγραμμένους στα Τμήματα με φυσική παρουσία οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παραστούν σε όλες τις διδακτικές ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες για την παρακολούθηση με E-Learning εδώ

Προηγούμενο Μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κορινθίας μπορούν να συμμετέχουν στη διεθνή έκθεση τεχνολογιών ενέργειας στο Τόκιο

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας