Ελ

En

ΕΚΘΕΣΕΙΣ 2021-2022 σε ΕΛΛΑΔΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 

Με την ευχή όλων μας για τη προσδοκώμενη εξέλιξη της επιστροφής όλων  στην κανονικότητα παρακάτω τα προσεχή εκθεσιακά γεγονότα του  2ου εξαμήνου σε Ελλάδα και εξωτερικό, που τελικώς θα λάβουν χώρα . Οι συγκεκριμένες δράσεις είναι εκθέσεις μεγάλης εμβέλειας, με σημαντική εμπορική απήχηση και με προηγούμενο σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων από την Ελλάδα από επιχειρήσεις,Περιφέρειες, Οργανισμούς και Επιμελητήρια.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) αποτελεί το κορυφαίο και πολυδιάστατο εκθεσιακό γεγονός της χώρας που οργανώνεται ετησίως με ιστορική συνέχεια και συνέπεια από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τον πολιτισμό, η ΔΕΘ, προσελκύει τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών επιχειρήσεων και κρατικών φορέων από όλη την Ελλάδα, αλλά και επιφανών εταιριών από την παγκόσμια αγορά, που αναδεικνύουν τη δυναμική της, αλλά και τη διεθνή της ακτινοβολία.

Η έκθεση συγκεντρώνει επισκέπτες από το λιανεμπόριο, το χώρο της εστίασης, των ξενοδοχείων
και τους εισαγωγείς- διανομείς και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στο Ηνωμένο
Βασίλειο.

  • 11η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ –ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2021 ,24-29/09/2021, ΚΑΤΕΡΙΝΗ                                                                                                      Για περισσότερες πληροφορίες www.champier.gr
  • Σύρος Yachting Festival & Gastronomy 9-11 Οκτωβρίου 2021

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκθεσης:www.yachtingandgastronomycyclades.com

  • CHILLVEnTa_Διεθνής Εμπορική Έκθεση για επαγγελματική ψύξη, κλιματισμό, εξαερισμό, εναλλάκτες θερμότητας και αντλίες θέρμανσης ,11 – 13 Οκτωβρίου 2022 , Νυρεμβέργη, Γερμανία

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκθεσηςwww.nuernbergmesse.gr 

  • Yachting Festival & Gastronomy Βόλος 14-17 Οκτωβρίου 2021

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκθεσης :www.yachtingandgastronomyvolos.com

  • 20η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021»,ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,16-20/10/2021  Με αντοχή στον χρόνο η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ »,αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της Ελλάδας και  τη μοναδική εκθεσιακή  δραστηριότητα  της Ηπείρου,  συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής και αντιστέκεται σθεναρά  στην κρίση. Κάθε χρόνο την επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες, η προσεχής διοργάνωση δε ,  ευελπιστούμε να ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα και επιτυχία κάθε προηγούμενη, καθώς  επικεντρωνόμαστε στην στοχευόμενη  διαφημιστική προβολή όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά Πανελλαδικά καθώς και στα Βαλκάνια. 
  • Έκθεση Θεματικού Τουρισμού, Γαστρονομίας & Οίνου (TTGW)  22-24 Οκτωβρίου 2021, Ψηφιακό – Εκθεσιακό κέντρο της Mact media Group

  Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκθεσης : www.ttgw.gr

  • 3ο Yachting Festival Athens 6-9 Νοεμβρίου 2021

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκθεσης : www.yachtingfestivalsathens.com 

  • ARTOZA 2021 & FOODTECH 2021,Αθήνα Ελλάδα 13-16 /11/2021 στο MetropolitanExpo Καινούργιο δυναμικό ξεκίνημα, που εγγυάται μια ακόμα πιο λαμπρή συνέχεια, κάνει με την επόμενη πολυαναμενόμενη διοργάνωσή της, η διεθνής έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής & Παγωτού ARTOZA που θα πραγματοποιηθεί 13-16 Νοεμβρίου 2021 στο Metropolitan Expo, παράλληλα με την έκθεση FOODTECH

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  • SPECIALTY FINE FOOD LONDON, Λονδίνο, 6-7/9/2021
    Η έκθεση συγκεντρώνει επισκέπτες από το λιανεμπόριο, το χώρο της εστίασης, των ξενοδοχείων
    και τους εισαγωγείς- διανομείς και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στο Ηνωμένο
    Βασίλειο.

  • SIAL Middle East, Άμπου Ντάμπι, 7-9/9/2021 Η Δ.Ε. SIAL MIDDLE EAST είναι ένα από τα κορυφαία εμπορικά γεγονότα για τον κλάδο τροφίμων-ποτών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής (ΜΕΝΑ) και το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα έγκειται στην ποιότητα των επισκεπτών, καθώς και στα εξαιρετικής οργάνωσης και αποτελέσματος B2B meetings, που διοργανώνονται κάθε χρόνο.
  • Asia Fruit Logistica./ ASIAFRUIT CONGRESS ,28 – 29 Σεπτεμβρίου 2021 

  • ANUGA 2021, Κολωνία, Γερμανία , 9-13/10/2021 Από 9 μέχρι 13 Οκτωβρίου 2021, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας, θα διεξαχθεί η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Anuga 2021. Εκθέτες και εμπορικοί επισκέπτες μπορούν να βιώσουν την ποικιλομορφία της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών σε 10 ειδικές εκθέσεις, που λαμβάνουν χώρα κάτω από τη στέγη της Anuga: Fine Food, Frozen Food, Meat, Chilled & Fresh Food, Dairy, Bread & Bakery, Drinks, Organics, Hot Beverages και Culinary Concepts.Η Κολωνία θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά το σημείο συνάντησης των κορυφαίων του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο.
  • SALON GOURMETS, Μαδρίτη, 18-21/10/2021 Η έκθεση αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα παγκοσμίως στο χώρο των εκθέσεων τροφίμων και ποτών υψηλής γαστρονομίας. Η SALON GOURMETS είναι η παλαιότερη έκθεση πουπραγματοποιείται στην Ισπανία και λαμβάνει χώρα σχεδόν 35 χρόνια.
  • TUTTOFOOD, Μιλάνο, 22-26/10/2021 Η Δ.Ε. TUTTOFOOD φιλοξενείται για 8η χρονιά στο σύγχρονο κέντρο εκθέσεων και εμπορίου “Fiera Milano” και είναι μια από τις πιο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις για τον κλάδο τροφίμων -ποτών παγκοσμίως. Η ΤUTTO FOOD αποτελεί το σημείο συνάντησης εμπόρων λιανικής και χονδρικής, παραγωγών, εισαγωγέων και decision makers από όλον τον κόσμο.
  • ECOMONDO και KEY ENERGY, (26-29.10.2021, Ρίμινι – Ιταλία) Ανακύκλωση και Κυκλική Οικονομία. Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης έχει την τιμή να σας ενημερώσει ότι, επανέρχονται δυναμικά οι πολύ σημαντικές διεθνείς εκθέσεις παγκοσμίου εμβέλειας ECOMONDO και KEYENERGY(https://en.ecomondo.com, https://en.keyenergy.it/) οι οποίες είναι αφιερωμένες στο περιβάλλον και στην κουλτούρα της επαναχρησιμοποίησης. 

  • UNICERA  ISTANBUL 2021-Διεθνής Έκθεση εξοπλισμού Μπάνιου –  Κουζίνας , Πλακάκια, Είδη Διακόσμησης, Ταπετσαρίες (2-6/11/2021 Κωνσταντινούπολη) 

 

 

  • FREEFROMFOOD, Άμστερνταμ, 23-24/11/2021 Το μοναδικό εκθεσιακό γεγονός αποκλειστικά για προϊόντα με την ένδειξη FREEFROM, π.χ. FREEFROMSUGAR, FREEFROMGLUTENκλπ συνδυαστικά με την προβολή βιολογικών, veganκαι plantbasedπροϊόντων.
  • FRUIT LOGISTICA, Βερολίνο, 09 – 11.02.2022 Η Διεθνής Έκθεση για Φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά, FRUIT LOGISTICA, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 09. – 11. Φεβρουαρίου 2022 στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
  • Biofach 2022,Νυρεμβέργη της Γερμανίας ,15-18 Φεβρουαρίου 2022H Biofach αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός διεθνώς για τον κλάδο των Οργανικών Προϊόντων και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο από τους εκθέτες, όσο και από τους επισκέπτες, ώστε να αναθερμανθούν οι επαφές τους και να ενισχυθεί η εξαγωγική δραστηριότητα.

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ 2021
ΕΚΘΕΣΕΙΣ 2021

Προηγούμενο Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση : «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ»

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας