Ελ

En

Πρόσκληση «Θησαυροί Κορινθιακής Γης», μια γαστρονομική εμπειρία στις 14 Ιουλίου στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Κορίνθου

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «Θησαυροί Κορινθιακής Γης», η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή, 14 Ιουλίου και ώρα 20:15 μ.μ. στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Κορίνθου.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου, για  συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιεί εκδήλωση που έχει ως στόχο την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας.

Μία ημερίδα από  διακεκριμένους  ομιλητές στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου, θα φωτίσουν την πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Κορινθίας, καθώς και την αδιαμφισβήτητη αξία των τοπικών προϊόντων της περιοχής.

Ένα εξαιρετικό Live Cooking Show από την καταξιωμένη Chef Ντίνα Νικολάου & τον Chef Γιάννη Μπρατσολιά από τα Wyndham Poseidon Resort & Ramada Poseidon Resort.

Mε την άριστη τεχνική και τη δημιουργική τους φαντασία, θα προσφέρουν μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία, χρησιμοποιώντας φρέσκα, τοπικά προϊόντα και παρουσιάζοντας μοναδικές συνταγές που αναδεικνύουν τις γεύσεις και τα αρώματα της Κορινθιακής Γης.

Από την κορινθιακή γη στο δικό σου τραπέζι…
Γιατί τα τοπικά προϊόντα είναι τα μικρά διαμάντια της φύσης και της πόλης σου
Ανακάλυψε τα δίπλα σου…

*Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει γεύμα στο Εστιατόριο «Μαρινός» στην Αρχαία Κόρινθο. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας μέχρι τις 10 Ιουλίου 2024 στο τηλέφωνο: 6944894950 ή στο email: seaktrieris@gmail.com

 

Προηγούμενο Κάλεσμα Μελών Επιμελητηρίου Κορινθίας για συμμετοχή στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας