Ελ

En

11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The B2B Fine Food Exhibition Η γαστρονομική έκθεση της χρονιάς!

Η 11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The B2B Fine Food Exhibition, το γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς, θα διεξαχθεί από 1 έως 3 Φεβρουαρίου 2025, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, φιλοξενώντας κορυφαίους επαγγελματίες της εγχώριας αγοράς με premium προϊόντα καθώς και αγοραστές από όλον τον κόσμο.

Η έκθεση που έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης διεθνών αγοραστών, οι οποίοι αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα, συγκεντρώνει περισσότερους από 400 εκθέτες, οι οποίοι παρουσιάζουν αποκλειστικά προϊόντα, από εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα και παραδοσιακά τυριά, μέχρι βιολογικά προϊόντα και καινοτόμες γαστρονομικές προτάσεις.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν νέους συνεργάτες, να δικτυωθούν με κορυφαίους προμηθευτές, και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στον χώρο της τροφίμων και ποτών. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εξειδικευμένα σεμινάρια, γευσιγνωσίες και παρουσιάσεις από καταξιωμένους σεφ και ειδικούς του χώρου.

Ειδικά Χαρακτηριστικά της Έκθεσης:

  • Παραγωγοί και Εκλεκτά Παραδοσιακά Προϊόντα: Περισσότεροι από 400 παραγωγοί θα παρουσιάσουν εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα που αναδεικνύουν την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας και προσφέρουν αυθεντικές γεύσεις με υψηλή ποιότητα στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ.
  • B2B Συναντήσεις: Αγοραστές τόσο από την ελληνική, όσο κι από την διεθνή αγορά τροφίμων και ποτών θα βρίσκονται στην έκθεση δίνοντας την δυνατότητα για προσωπικές συναντήσεις με τους εκθέτες και την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών συνεργασιών.
  • Γαστρονομικές Επιδείξεις: Καταξιωμένοι σεφ θα μοιραστούν τα μυστικά τους και θα παρουσιάσουν μοναδικές συνταγές χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα της έκθεσης στην ενότητα «Μαγειρεύουμε Ελλάδα»
  • Σεμινάρια και Workshops: Εξειδικευμένα σεμινάρια που καλύπτουν θέματα όπως οι νέες τάσεις στη διατροφή, η βιώσιμη παραγωγή και η καινοτομία στα τρόφιμα θα παρουσιαστούν στο «Food Expert Stories»
  • Γευσιγνωσία: Ειδικοί του ελαιολάδου και της οινοποίησης θα ενημερώσουν για τα ειδικά χαρακτηριστικά του extra παρθένου ελαιολάδου και του κρασιού στις ενότητες «Olive Oil Bar» και «Wine Walk»
  • Βραβεύσεις προϊόντων: Κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από διακεκριμένους Έλληνες chef με βραβεία Michelin, εξειδικευμένους sommelier, F&B Managers και δημιουργούς οπτικής επικοινωνίας, αξιολογεί εκλεκτά προϊόντα σε πλήθος από κατηγορίες τροφίμων και απονέμει τα βραβεία «Athens Fine Food Awards 2025».
  • Διεθνής διαγωνισμός Μαγειρικής: Με μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών, από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο αλλά και εξέχουσες παρουσίες από την Κίνα και την Αμερική, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος σε συνεργασία με την RM International, διοργανώνουν τον «3ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής (Mediterranean Chef Competition)»

 

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, συμβάλλοντας στην προώθηση των ελληνικών και μεσογειακών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά. Φέτος, οι διοργανωτές έχουν θέσει τον πήχη ψηλότερα από ποτέ, με στόχο να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.expotrof.gr.

ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The B2B Fine Food Exhibition
1-3 Φεβρουαρίου 2024
MEC Παιανίας

——————————————————————————————————–

Για περισσότερες πληροφορίες:
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Άγγελος Καγκαράκης| email: akagarakis@rmi.gr | Τηλέφωνο: 210-9610135

Προηγούμενο Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας 25.000 νέων της ΔΥΠΑ με 100% επιδότηση για 7 μήνες

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας