Προφίλ Συμμετεχόντων
Το Executive Seminar απευθύνεται σε προϊστάμενους και διευθυντές επισιτιστικών τμημάτων ξενοδοχείων, καθώς και σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα της Φιλοξενίας και Εστίασης.
Περιγραφή Σεμιναρίου
Το Executive Seminar «F&B MANAGEMENT, building a leadership culture» επικεντρώνεται σε δύο βασικούς άξονες κατάρτισης: Ο πρώτος είναι να εξετάσουμε τον ρόλο του ηγέτη στη λειτουργία του επισιτιστικού τμήματος ενός καταλύματος ή μιας επιχείρησης εστίασης. Ο δεύτερος είναι να αναλύουμε τα ‘εργαλεία’ που διαθέτει ο ηγέτης, για την αποτελεσματική διαχείριση του ανθρώπινου παράγοντα (πελάτη και συνεργάτη).
Θα διαπιστώσουμε πως το F&B Management αποτελεί επαγγελματική κουλτούρα και όχι ‘τίτλο’ και μέσα από αυτό το πρίσμα θα μελετήσουμε τον τρόπο να το αξιοποιήσουμε, για να πετύχουμε τους ποσοτικούς και ποιοτικούς μας στόχους.
Ανάλυση Θεματολογίας
- Ο ρόλος μας!
- Σχεδιάζοντας (ή αναγνωρίζοντας) την επιθυμητή ποιότητα στο F&B
- Λειτουργικά πρότυπα F&B. Κατεύθυνση ή Ευαγγέλιο;
- Επικοινωνία ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
- Επικοινωνία και πωλήσεις
- Time Management – Η αρετή του μέλλοντος
- Ηγετικό προφίλ: Ποιο απ’ όλα;
- Παρακίνηση εργαζομένων στο F&B
- Εκπαίδευση, η καλύτερη αμοιβή του επαγγελματία F&B
- F&B Team! Ένας για όλους και όλοι για έναν!
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: AA+Partners
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: Welcome Global
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Δημήτρης Περράκης
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ημέρες/ 16 ώρες
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022, 16:00 – 20:00
Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, 16:00 – 20:00
Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, 16:00 – 20:00
Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, 16:00 – 20:00
για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής εδώ: https://insete.gr/seminar/fb-management-building-a-leadership-culture-2/